Pendarahan Ringan Semasa Hamil Yang Perlu Korang Tahu

Pendarahan Ringan Semasa Hamil Yang Perlu Korang Tahu | Siapa yang tak risau apabila pendarahan berlaku semasa kehamilan.Nak pulak ini adalah pengalaman pertama seorang ibu. Pernah terjadi pada umi satu ketika dahulu.Kejadian yang menakutkan bila ada pendarahan berlaku.Kalau ikutkan hati malam tu jugak nak ke klinik, tetapi masifh boleh kawalContinue Reading

KELEBIHAN BEKERJA DENGAN IKHLAS | Banyak manfaat yang dapat kita perolehi dengan bekerja yang ikhlas. Banyak manfaat yang dapat kita perolehi dengan bekerja yang ikhlas. Selain mendapat gaji dan meningkatkan produktiviti kerja, Kita juga akan disukai Allah, majikan dan teman sekerja.Tambahan, bekerja itu kan satu ibadah.Oleh itu bekerjalah kita denganContinue Reading

Kelebihan Nenas Yang kita Tidak Tahu | Nenas mempunyai khasiat yang banyak dan ia perlu diamalkan dalam kehidupan seharian kita. Bukan sahaja ia boleh dimakan begitu sahaja, Nenas juga sedap jika dijadikan jus dan dinikmati dalam keadaan yang sejuk.Terasa puas dapat menikmatinya dengan ais kan.     Dan, Of courselahContinue Reading

Manfaat Brokoli Pada Manusia

Manfaat Brokoli untuk kesihatan yang perlu kita amalkan | Nama saintifik bagi brokoli adalah brassica oleracea var.Botrytis.Orang diet selalu gunakan brokoli untuk plan makan dia   Brokoli adalah salah satu sayuran yang popular di negara kita. Bunganya yang belum berkembang dimakan sebagai sayur yang sedap. Brokoli ialah tanaman yang sangatContinue Reading

Kunci kejayaan bagi orang yang berjaya.Bukan senang untuk kita berjaya dalam perniagaan atau kehidupan Pelbagai ranjau,onak duri kena tempuh untuk mencapai kejayaan..bangun duduk seseorang itu diambil kira untuk sesebuah kejayaan..Kadang kala apabila kita jatuh dalam perniagaan,kita akan bangkit dan belajar dari kesilapan yang pernah kita lakukan semasa kejatuhan kita dalamContinue Reading