Sanah Helwah Buat Nur Awfiyah

Sanah Helwah Buat Nur Awfiyah |Sanah Helwah. Sakinah Mawaddah Barakah Warahmah. Alhamdulillah..Genap sudah puteri umi hari ni 5 tahun.Dah semakin membesar,semakin bijak berkata-kata. Bak kata

Sabtu day aktiviti

Assalamualaikum Hai korang??Sabtu day tak kemana pun,cuma berkampung dirumah abang aku di kota masai je.Actually mak datang dengan adik,so diorang tidur kat rumah abang sabtu

Kakak In Action

Assalamualaikum Hai korang☺☺..Lama kan tak dengar cerita pasal kakak Awfiyah..Kalau dulu umi rajin cerita pasal monthsary Kakak.Yelah..dulu kakak duduk dengan umi.Sekarang ni kakak dah duduk

Birthday Nur Awfiyah

Assalamualaikum Hai korang???.Throwback cerita birthday nur awfiyah.Sebenarnya planning dari bulan lepas,cuma mencari masa yang sesuai je untuk buat birthday dia.Nur awfiyah genap 3 tahun pada

Bila Awfiyah Berselfie

Assalamualaikum Budak sekarang! mudah sangat mengikut.Pantang bila tengok orang buat,dia pun nak buat kan.Sebab tu,masa umur-umur macam awfiyah ni,nak kena ajar benda yang elok je.