Makan Kenduri Selepas Lama berPKP. Hah gitulah cerita sabtu yang lepas menghadiri walimatul urus anakanda SIS Lin di Bizmilla Hall di Austin. Lama betul kan tak menghadiri majlis-majlis keramaian macam ni.Yelah, rasanya dah lebih dua tahun jugak umi tak menjejakkan kaki ke majlis-majlis macam ni. Masa adik umi kahwin punContinue Reading

Planner Muslimah 2022 Exclusive Dari Mommyhappy | Belum tengok isi lagi dah jatuh cinta dengan Planner yang cantik ni. Lagi sebulan lagi dah kita nak masuk ke tahun baru 2022.Mesti dah banyak azam dan plan serta strategy dalamn bisnes mahupun kehidupan. Plan dah ada, azam dah ada, mestilah kena catitkanContinue Reading

lirik lagu tinggalkan diriku siti sarah

Lirik Lagu Tinggalkan Diriku – Siti Sarah Raisuddin | Lagu terakhir arwah Siti Sarah Raisuddin yang pastinya dirindui oleh peminat-peminatnya. Lirik Lagu Tinggalkan Diriku – Siti Sarah Raisuddin Di dalam terang gelapSiang kurasa malamSejak kau tiada lagi di siniHidup rasa bagai terlalu sepi Kau tahu aku sayuLelah aku hanya kernamuMasihContinue Reading

Kole Kacang Sedap

Kole Kacang Sedap Dari KakNgah Sebiji Adunan Atuk | Antara kuih kegemaran umi dari sejak umi kecil lagi.Memang tercari-cari orang yang buat sedap serupa atuk buat Mungkinlah sebab dulu umi dibesarkan oleh atuk menjadi umi salah seorang penggemar kole kacang.Actually atuk masa zaman muda mudi memang seorang tukang masak, pembuatContinue Reading