Berbuka Puasa di Citarasa Keluarga Malaysia GBW Hotel | Kali ni kita berbuka puasa lagi diluar dan di tempat yang berlainan yang menyajikan makanan kampung yang menyelerakan. Bukan sahaja dari masakkan kampung, malah kerabu, rojak dan kuih muih dia betul-betul buat umi tak sabar nak berbuka puasa.Begitu jugak dengan anak-anakContinue Reading

BUFFET RAMADHAN IKEA TEBRAU BERMULA 11 APRIL 2022 sehingga 30 April 2022.Ingatkan tahun ni Ikea takde buffet ramadhan kan. Rupanya lambat diorang mula.Lama gak tercari-cari buffet ramadhan ikea ni,rupanya 11 april baru diorang buka untuk buffet.Dah rindu nak makan meatball dengan chicken wing ikea ni. Jadi lepas ni dah bolehlahContinue Reading

Berbuka Puasa di Selera Ibunda Tunamaya Beach & Spa Resort pula kali ni dengan menu-menu ibunda kita di kampung. Nampaknya kita gantung kuali lagi la kali ni kan.Jadi bawa anak-anak lagi untuk berpuasa kat sini Itu pun dah tak sabar nak makan katanya.Kemain masing-masing dengan menu pilihan masing-masing. Yang menariknyaContinue Reading

Berbuka Puasa Di Trove Hotel Johor Bahru dengan bertemakan Dari Dapur Bonda untuk Buffet Ramadhan tahun ini. Dan ini merupakan kali pertama umi berbuka puasa di luar untuk tahun ini.Saja nak bawak anak-anak dan keluarga untuk berbuka puasa di luar pulak.So, untuk pertama kali berbuka puasa kat luar, kami mencubaContinue Reading

Citarasa Ramadan Buffet Amansari Residence Resort untuk kali ini mereka membawakan menu-menu yang lebih menarik yang pastinya tidak mengecewakan. Untuk kali ini Buffet Ramadhan di Amansari Residence Seri Alam membawakan lebih 150 hidangan yang menarik.Antara menu-menu yang menarik disini adalah :- 🥙Gulai kawah daging🥙Gulai kawah ayam kerutuk🥙Gulai kawah kambing🥙Gulai kawahContinue Reading