Amansari Hotel Desaru Penginapan 2H1M Sebelum ke Desaru Coast dan merupakan hotel yang strategik untuk pilihan kami sekeluarga. Kalau ikutkan umi nak terus ke Desaru Coast pada jumaat hari tu tetapi memandangkan ada rakan-rakan umi yang dari jauh tu nak jugak ke sini dan mereka menginap di Amansari Hotel Desaru,Continue Reading

10 TEMPAT MENARIK DI PAHANG | Pahang antara tempat yang memang seronok diterokai alam semulajadinya.Bagi korang yang cintakan alam flora dan fauna wajib jelajah Negeri Pahang ini. Bercuti di tempat yang tidak sibuk, dan penuh dengan flora dan fauna ni sangat diimpikan oleh semua orang.Pahang antara tempat menarik yang harusContinue Reading

Mencari Homestay Di Johor Bahru

Homestay Murah JP Perdana Johor Bahru | Terletak di JP Perdana Johor Bahru dan merupakan homestay yang strategik dengan kemudahan banyak disekelilingnya. Kepada yang mencari Homestay Murah di Johor Bahru,Kini boleh lah mendapatkan Penginapan yang murah dan berbaloi mengikut bajet anda.Ditambah lagi dengan tempat yang sangat strategik di Johor bahruContinue Reading

percutian 3 hari 2 malam di pulai spring resort

Percutian 3 hari 2 malam di Pulai Spring Resort juga merupakan tempat menarik di Johor Bahru untuk bawa family bercuti.Plan asal umi bawa budak-budak ni adalah pada hujung bulan 3 hari tu. Ada perkara yang umi nak ingat sebelum tu.Semasa kita keluar melancong, ramai dari kita terlupa membawa barangan penjagaanContinue Reading