Showing 36 Result(s)
percutian 3 hari 2 malam di pulai spring resort
HOTEL VACATION

Percutian 3 hari 2 malam di Pulai Spring Resort

Percutian 3 hari 2 malam di Pulai Spring Resort juga merupakan tempat menarik di Johor Bahru untuk bawa family bercuti.Plan asal umi bawa budak-budak ni adalah pada hujung bulan 3 hari tu. Ada perkara yang umi nak ingat sebelum tu.Semasa kita keluar melancong, ramai dari kita terlupa membawa barangan penjagaan kulit bersama sama. Sebab itu, balik saja dari bercuti, banyak jerawat akan tumbuh di muka. Semuanya gara gara kerana kulit …

Staycation 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka
HOTEL VACATION

Staycation 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka

Lesen besar dari babah bila umi dapat ber’ME TIME untuk Staycation umi 2D1N di Swan Garden Hotel Melaka.Bila lagi kan nak dapat lesen besar ni.So, umi manfaatkan Me time umi untuk jalan-jalan di sekitar bandar Melaka. Lama dah plan dengan partner umi ni nak jalan-jalan cari makan di Melaka.Banyak tempat makanan viral di Melaka yang umi belum terjah.Bila balik Melaka je, mesti tak sempat nak ke sana sini. Jadi percutian …

Itinerary Percutian 2 hari 1 malam ke Melaka
VACATION

Itinerary Percutian 2 hari 1 malam ke Melaka

Itinerary Percutian 2 hari 1 malam ke Melaka | Percutian ke Melaka ni bukanlah baru pertama kali.Tapi disebabkan percutian ni tanpa anak-anak maka ia adalah Me Time untuk umi. Dan percutian ini kiranya percutian untuk FOOD HUNTING umi di Melaka.Percutian pun bukanlah lama pun. Cuma 2 hari 1 malam sahaja dengan partner umi a.k.a officemate umi.Nasib baiklah dia sudi temankan umi untuk trip ke Melaka ni. Boleh juga baca entry …

tempat menarik di johor
VACATION

Tempat Menarik di Johor wajib Singgah

Tempat menarik di johor untuk mereka yang bercadang bercuti di sini.Banyak tempat-tempat menarik yang wajib korang singgah apabila korang bercuti di sini. Banyak destinasi menarik yang patut korang singgah bila datang ke Johor Bahru.Destinasi percutian di Johor pasti akan memberikan kenangan.Jemput baca kalau korang nak tahu tempat menarik di Johor wajib singgah. Selepas PKP ni, ramai yang ingin mencari tempat bercuti di Johor tetapi tak tau dimanakah destinasi yang boleh …