Menginap di Hallmark Crown Hotel Melaka | Cerita beberapa minggu lepas semasa kami menghadiri majlis di Melaka. Disebabkan babah tak larat nak balik hari, jadi kami bookinglah hotel bajet di Melaka yang menempatkan kami seramai 5 orang. Babah memilih untuk menginap di Hallmark Crown Hotel Melaka yang terletak di BandarContinue Reading

7 Things To Do in Kota Kinabalu Malaysia | As Malaysians, we have various choices of holiday destinations. One of the most recommended places to visit in Kota Kinabalu. The charming city is designated as the capital of Sabah, East Malaysia, which is mostly known for its warm and differentContinue Reading

MENGINAP 2 HARI 1 MALAM DI BAYU BALAU BEACH RESORT KOTA TINGGI | Ini pun antara entry yang dah diperam lama di dalam phone. Takpe, kita kasi perabiskan cerita-cerita dalam phone ni.Jadi takdelah rasa sayang nak buang gambar dalam phone.Buat habis memory je kan. Cerita bercuti di Perak pun masihContinue Reading

MANDI MANDA DI LA STELLA THEME WATERPARK | Lama dok peram cerita mandi manda ni.Jadi untuk clearkan semua gambar di dalam phone, jomlah kita satukan dalam entry. Rasanya cerita mandi manda ni pada hari raya tahun ni rasanya kan.Dah berapa bulan agaknya kan umi peram gambar ni.Kalau ayam dah lamaContinue Reading

PERCUTIAN DI RIVIERA BAY CONDOMINIUM MELAKA 4 HARI 3 MALAM

PERCUTIAN DI RIVIERA BAY CONDOMINIUM MELAKA 4 HARI 3 MALAM | Dah alang-alang ada urusan di sana, kita bercutilah sekali bawa anak-anak.Yang penting wajib ada kolam renang Babah booking melalui airbnb untuk 4 hari 3 malam dengan kos hanya rm600++ sahaja.Syukurlah dapat harga sebegitu, berkongsi pula dengan abang ipar.Dah jimatContinue Reading