KETAHUI TENTANG PEMASANGAN IUCD DAN KESANNYA

KETAHUI TENTANG PEMASANGAN IUCD DAN KESANNYA | Tak semua orang boleh menggunakan kaedah IUCD iaitu salah satu cara untuk mencegah kehamilan Nak tahu kena banyak membaca tentang kaedah IUCD ni.Beberapa minggu yang lepas umi berjumpa dengan doktor tentang Thyroid dan jantung.Disebabkan umi adalah salah seorang pesakit yang berisiko, kehamilan adalahContinue Reading

Loading

BERMULA MINGGU PEPERIKSAAN AKHIR UNTUK ANAK-ANAK | Pejam celik pejam celik dah masuk minggu akhir peperiksaan untuk kakak dan adik di Sekolah Agama. Nasib baiklah adik cepat sembuh dari demam dia minggu ni.Dah 4 hari dia tak sekolah dan baru hari ni dia beransur pulih.Tidak pada umi yang masih belumContinue Reading

Loading

CUTI SEKOLAH KEMBALI LAGI UNTUK PENGGAL KE 3 TAHUN 2023 | Yeay bagi anak-anak dan oppsss bagi mak ayah.Hah, begitulah sinonimnya perkataan tu bila cuti sekolah kembali lagi.Nampaknya umi kena susun banyak la kot aktiviviti memandangkan cuti sekolah ni tak balik ke Kampung. Ini pun sebelum cuti sekolah lagi budak-budakContinue Reading

Loading

Lagu Playlist Anson Seabra Menjadi Kegemaran Umi | Mulanya umi terjatuh cinta dengan lagu Trying My best kerana ada beberapa liriknya yang berlaku pada umi sekarang.Lagu Playlist ni dicipta oleh Anson Seabra di dalam bilik tau. Lagunya memang sedap telinga umi dengar.Kebanyakkan lagu Anson Seabra ni banyak menggunakan alunan Piano.SiapaContinue Reading

Loading

Masuk Pertandingan Memanah Anjuran MBPG | Pertama kali Auni masuk pertandingan memanah walaupun dia masih lagi belajar untuk pegang memanah dengan betul. Disebabkan Auni bersungguh-sungguh nak join, maka umi pun daftarkan dia untuk pertandingan memanah.Banyak la dari kelab-kelab memanah lain yang menyertai pertandingan tu. Bila tengok yang menyertai, umi percayaContinue Reading

Loading