TONTON PERLAWANAN BOLA ANTARA JDT DAN SELANGOR DI GELANGGANG FUTSAL | Jaranglah umi ambil port pasal bola ni,tapi masa kat kampung maklah yang ajak tonton bola kat gelanggang futsal di kampung kami. Disebabkan anak-anak pun sibuk nak mengikut nenek dia, jadi umi angkut semua sekali ke gelanggang futsal.Tapi yang lelaki-lelakiContinue Reading

MANDI MANDA DI LA STELLA THEME WATERPARK | Lama dok peram cerita mandi manda ni.Jadi untuk clearkan semua gambar di dalam phone, jomlah kita satukan dalam entry. Rasanya cerita mandi manda ni pada hari raya tahun ni rasanya kan.Dah berapa bulan agaknya kan umi peram gambar ni.Kalau ayam dah lamaContinue Reading

OUTING WITH THE SIBLING| Kemain tajuk nak orang putih.Tapi takpelah takde orang marah pun kan.Ikut sesedap rasa nak cerita pasal outing ni. Actually masa cuti sekolah tu, umi balik ke kampung dengan anak-anak.Yelah, umi kan dah jadi suri rumah sepenuh masa, jadi bolehlah umi berlama-lamaan sedikit kat kampung. Masa hariContinue Reading

MINUM AIR GULA BUKAN UNTUK WANITA MENGANDUNG SAHAJA BETUL KE?.Malah untuk pesakit diabetes juga perlu minum air gula ni Kelakar pun ada jugak.Selama ni umi ingat air gula ni hanya untuk wanita mengandung,untuk pesakit yang disyaki penghidap diabetes juga minum air gula. Masuk kali ni dah dua kali umi minumContinue Reading

APA ITU NPD DAN 7 TANDA GANGGUAN TERHADAP SESEORANG

APA ITU NPD DAN 7 TANDA GANGGUAN TERHADAP SESEORANG | Tak pernah sama sekali tahu tentang penyakit ni sampailah terlihat satu video tiktok ni yang menghuraikan apa itu NPD Dan umi rasa ia ada terjadi dikalangan adik-beradik, saudara mara malah rakan-rakan disekelilingi kita. Ini semua sebab cerita yang umi adaContinue Reading