Niche Blog : Parenting & Lifestyle Blogger

Nama kisahsidairy ni bermula dari dairy yang ditulis di dalam buku dan digitalkan di online.Kiranya kesinambungan dari menulis di buku kemudian beralih ke platform digital.Sebab sekarang ni semua zaman it, orang lebih suka membaca secara online kan?

Blog kisahsidairy bermula pda tahun 2011.Seorang ibu yang suka sangat bercerita tentang anak-anak dan berkongsi tips parenting.

Kalau dahulu hanya part time blogger sekarang sudahpun menjadi full time blogger.Selain menjadi suri rumah sepenuh masa,menguruskan anak-anak pergi dan balik sekolah, umi juga menjaga ibu mertua yang sudah tua dan itu menjadi sebab kenapa umi harus berhenti kerja.

Mengambil keputusan untuk berhenti kerja bukan mudah, banyak aspek yang kena ambil kira.Belum lagi bercerita pasal kewangan.

Tetapi percaya dengan rezeki Allah alhamdulillah banyak menerima job sebagai penulis upahan dalam beberapa blog dan produk review.Selain itu adsense yang semakin lama semakin naik setiap hari.

Entry hit yang selalu orang cari ialah Kelebihan Selawat Tafrijiyah, Apa itu ikhtilat dan banyak lagi perkongsian keagamaan

Alhamdulillah kita berkongsi apa yang baik kan? Hah! apa lagi jemput terjah blog kisahsidairy.com

Untuk sebarang pertanyaan boleh email saya di sitirohaida81@gmail.com

Loading