MCM Studio Indoor Theme Park di Capital City Johor Bahru

MCM Studio Indoor Theme Park di Capital City Johor Bahru | Nampaknya bertambah tempat Indoor theme Park yang di buka di Johor Bahru ni.MCM Studio Indoor Park telah di buka di Capital City Johor Bahru.Bagi warga Johor, bolehlah ambil peluang untuk membawa anak-anak bersuka ria dengan pelbagai aktiviti di dalam Capital City ni.

capital city Johor bahru

Bukan sahaja tempat membeli belah,tetapi tempat untuk bawa family beriadah.Capital City dengan rasminya telah membuat hari Pembukaannya pada hari ini iaitu 17 Oktober 2018(Rabu).MCM Studio merupakan taman tema tertutup di Asia Tenggara dan di Johor Bahru.Mana yang ada masa terluang hari ini,bolehlah bawa family ke sini.Sempena pembukaannya pada hari ini,korang berpeluang membeli belah dan memenangi sebuah kereta tau.So, jangan lepaskan peluang tersebut ye.

Apa lagi aktviti yang menarik yang akan korang dapat apabila ke sini?

1.CAPITAL CITY OPENING FIESTA

Dengan membeli belah dan berbelanjan sebanyak RM20, korang berpeluang untuk memenangi hadiah dari Capital City pada hari ini seperti Earphone, jam tangan, TV LED, Periuk nasi dan banyak lagi dengan menjadi WINNER dalam (5) Fiesta Challenge.Itu termasuk memenangi hadiah kereta tau.

2.MASUK GATE PASS SECARA PERCUMA KE MCM STUDIO

Sepanjang pembukaan Capital City, jangan lupa untuk ke Taman Tema MCM Studio, di mana Capital city merupakan taman tema tertutup terbesar di Asia Tenggara dan Johor.Apa yang menarik di dalam MCM Studio

 • Garfiled Family Escape Playland
 • Dinocore Extreme Activity Park
 • Larva Underground Adventure World
 • Harry Bunnie Magic Wonderland
 • Dan pelbagai tarikan lagi

mcm capital city

3. JUALAN KASUT SERENDAH RM5

Korang juga bakal nikmati promosi jualan kasut serendah RM5 sahaja yang bertempat di Pameran kasut Capital City pada 17 Oktober hingga 16 November 2018.

4.MENANGI SEBUAH KERETA DENGAN “THE BIGGEST SLOT MACHINE IN ASIA

Korang juga berpeluang untuk memenangi sebuah kereta Perodua Axia dengan “The biggest Slot Machine in Asia pada 17 Oktober -11 November 2018.Bukan itu sahaja, pelbagai lagi hadiah menarik termasuklah Iphone, sebuah motorsikal dan bermacam lagi.

Sementara pass masuk percuma ni, bolehlah bawa keluarga ke sini kan.Info dan maklumat tentang capital city dan MCM Studio boleh lihat details di bawah

 

Facebook Page Capital City
https://www.facebook.com/CapitalCityJB/
Instagram Capital City 
https://www.instagram.com/capital21jb/?hl=en
Facebook M2M Studio

https://www.facebook.com/mcmstudio.my/

Info : Viral Muafakat Johor

Loading

5 Comments

 1. Nanti jom serang…
  Ingat nak pergi Jumaat sok laa, nak skodeng-skodeng apa yang menarik .. 🙂

 2. Author

  nak pergi jugak…tapi koje ler…

 3. Author

  uyoo…bestnya..jejom…hahahah

 4. Nak survey dulu APA yg best. Kalau tak plan betul2 boleh bangkrap ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *