Ketahui Tentang Sinus Treatment Set

Assalamualaikum

   
Ada beberapa produk lagi yang ingin di perkenalkan sesuai untuk yang mempunyai masalah kulit muka.
Sebelum tu sila jengah entry nie :-
>> NinetyNine Face
>> Miracle mask
>> Sinus Herbs
Sinus Treatment Set merupakan rawatan tradisional yang paling efektif untuk merawat masalah resdung pada masa kini.Rawatan ini banyak terdapat di salon dan spa yang mengamalkan rawatan secara tradisional.
Kini anda juga boleh merawat masalah resdung dengan sendirihanay dengan SInus Treatment Set  dari 99 kepulauan langkawi.Penggunaan yang berterusan dan tetap dapat menghalang penyakit resdung dan sinus menjadi kronik serta dapat memiliki kulit muka yang cantik dan sihat.
Cara Membuat Rawatan Resdung

1.Sebelum mulakan rawatan,sediakan air dalam mangkuk kecil untuk padamkan api.Tutup kipas dan elakkan dari tempat yang berangin.Baring dan dongakkan muka ke atas untuk elakkan dari tersedut asap.

2.Nyalakan api di muncung yg besar dan tutupkan lubang yg kecil dgn jari beberapa saat untuk mempercepatkan asap keluar.

3.Mula asapkan di dahi dan di antara dua kening sehingga keluar debu kuning di kulit seperti dalam gambar di atas.

4.Asapkan di bahagian pipi kanan dan kiri serta seluruh muka.Di bahagian muka yang mempunyai masalah resdung yg teruk akan keluar debu kuning yg tebal dan warna kuning gelap seperti kuning kunyit.

5.Asapkan di tepi telinga selama beberapa minit jika anda selalu mengalami gatal-gatal di dalam telinga.Setelah selesai rawatan,telinga perlu dicuci sehingga bersih dengan menggunakan cotton bud yg dilembabkan.

6.Asapkan di dalam mulut untuk mengubati gatal tekak,batuk dan nafas berbau.Setelah selesai, boleh ludah dan kumur sehingga bersih.Selepas siap rawatan,bersihkan muka dgn air atau facial cotton yg dibasahkan sehingga bersih.Boleh terus wap muka dengan Sinus Herbs dan pakai Miracle Mask.
Loading

One thought on “Ketahui Tentang Sinus Treatment Set

  1. Anak sulung kakak ada sinus tapi kakak tak pernah guna ini. Susah sebab dia tinggal di asrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *