Assalamualaikum


Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya |
Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya.

Nak lagi mudah dan tak pening kepala puasa-puasa ni,kita shopping online jelah.Bukan kata kat Mall je dapat harga diskaun yang jatuh menjunam tau.Bila kau shopping online pun dapat harga murah berbanding korang beli kat luar..Tak caya,cuba tengok .Sempena  raya yang bakal tiba ni,Lazada membuat promosi Lazada Riang Ria Raya di Website Lazada.Shopping online pertama di Malaysia okeh!! Menawarkan sehingga  diskaun 90% offer tau..

 

 

lazada riang ria raya


Korang boleh shopping raya dengan diskaun sehingga 90 % ini dari 1-4 June 2018
.Pilihlah barangan apa sekalipun,janji jangan berbelanja boros ye…hehehe..Tapi sure kalau dah diskaun sehingga 90% ,banyak yang boleh jimat dan banyak jugak boleh beli.Betul ke tak?

Bukan itu sahaja tau,Lazada ada buat Flash sales,maknanya dalam waktu tertentu,terdapat pelbagai jenis barangan yang akan ditawarkan dengan harga jauh lebih murah.So korang kena selalu tengok website Lazada.Kalau susah sangat nak tengok kat web,Boleh je muat turun applikasi Lazada.So kat mana-mana pun korang boleh tengok..Ada lagi tau yang menarik yang aku nak cakap pasal Lazada ni.Apa dia??

lazada riang ria raya



DUIT RAYA SHAKIN’ DEALS

Nilah yang aku cakapkan tadi.Duit Raya Shakin’ Deals ni bermaksud,bila korang dah muat turun applikasi Lazada,di waktu tertentu,korang buka aplikasi Lazada di Phone korang dan shake.Macam mana caranya?

lazada riang ria raya
1. Download  dan Log in Aplikasi Lazada
2.Check out masa sesi game .Terdapat 3 sesi masa untuk korang shake,tengok schedule sesi game di bawah
3.Masuk ke akaun korang dan bersedia untuk shake.Masa untuk korang shake handphone korang adalah pada  pukul 5.30 pagi,12.30 tengahari dan 9.30 malam.So korang kena set jam untuk daily shake ni tau.

Game Session Time Slot

Goncang handphone korang bermula dari 22 Mei sehingga 4 Jun 2018

Sila buat sebab aku dah pun dapat pagi tadi tau.Pastikan korang bersedia pada homepage Lazada

Bila tiba waktunya,korang terus goncang handphone korang dan tunggu sehingga notification keluar samada korang menang atau tak
Yeay…Aku dah dapat RM10 offer tau.Ada lagi 4 kali goncangan untuk aku dapat lebih dari voucher
Kalau tak menang,korang boleh try lagi.
Lepas ni boleh la aku try lagi,mana tau dapat voucher RM50,barulah boleh shopping tak hengat dunia kan.
Kalau korang nak join game ni sempena Lazada Riang Ria Raya,pastikan korang klik LINK di bawah ni ye

Lazada Shake In Deals 

Oklah..nak sambung shopping kat Lazada ni.Kalau korang nak shopping jugak,meh la klik link ni,

https://www.lazada.com.my/riang-ria-raya/

Last but not least,apa kata kita layan iklan dari Lazada ni..Syok weh!!

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

35 thoughts on “Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya”
  1. Wow. Ari ni. Mesti klik lazada.
    2 hati lepas aida da shopping lazada kat dah pun ha ha ha… Brg urgent. Tak dpt tunggu 1jun. Da trima pon semlm. Alhamdulillah .
    Nak jengah la jap lg. Mana la tau ada diskaun yg ohsem kan.

  2. Aduhai Lazada ni..time orang fikiran lebih ke sambutan raya ni la dia sibuk buat promosi..dah macam hape dah setiap masa shake2 hp ha…sampai ada yang tanya..i jawab bersenam…lenguh dah ha shake2

  3. Selalu terlepas peluang nak shake shake tuh.. Yela waktu yang diberikan tuh memang time tengah sahur la, time tidur la, time kerja lah. .kalau ingat buat.. Tak ingat let go macam tuh jelah kan

  4. Ala bestnya. Sekarang ni dah jarang shopping di Lazada sebab rumah dah lengkap dengan semua barang. Tahu tak semua barang dalam rumah ni hasil selama 4 tahun membeli-belah di Lazada. WAKAKAKA. So untuk akak selamat shopping!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *