PG Mall Tawar Harga Murah Sempena 11.11 | Dah sinonim sangat dengan tarikh 11.11 ni.Apa ada pada tarikh tersebut.Mestilah harga murah sempena tarikh 11.11 Ye korang, ramai yang sedang menunggu-nunggu “Sales 11.11” ni tau.Masa tu umi rasa mesti dah banyak dalam cart.Tunggu nak sampai ke tarikh 11.11 tu confirm danContinue Reading

Assalamualaikum Shopping Raya Sempena Lazada Riang Ria Raya | Syawal dah semakin menghampiri kita ni,rasa persediaan untuk berhari raya perlu dibuat secepat mungkin.Kebanyakkan barangan untuk persiapan raya memang aku beli melalui online.Senang dan mudah.Takdelah kena bersesak nak ke Mall yang dah tentunya sekarang ni orang berpusu-pusu untuk menyediakan persiapan raya.Continue Reading

Assalamualaikum Shopping  Barangan JD.Com dan Mogujie di EZBUY.COM | Mesti Online Shopper dah sinonim dengan website Ezbuy ni kan.Siapa yang tak tahu pasal EZBUY ni memang rugi tau.Sebab apa,EZBUY ni adalah salah satu website E-dagang yang menawarkan produk dari CHINA dengan harga yang sangat murah. DI EZBUY,korang boleh dapati pelbagai jenisContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kanContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺Tolong …tolong eh..Kalau korang tak kuat iman,tolong jangan masuk website Lazada hari ni..Sebab apa,sebab sekarang ni Lazada sedang mengadakan jualan MYCybersale 2017 dengan diskaun hebat sehingga 90%.. Apa??? dah termasuk website? hadoii…Niat dulu sebelum masuk tu,nak tengok-tengok je tau..Ha??? murah?? tolong…tolong beb…aku tak tahan dah ni..serius.. Kenapa? BaranganContinue Reading