Nacho Cheese Sedap Macam KFC Punya.Puas mencari cheese yang sama macam kepci tu punya, barulah umi berjumpa dengan cheese tu. Kalau orang lain dah lama jumpa kan.hahah, umi baru ni jelah mencari.Itu pun si sebab si adik taknak kalau cicah dengan sos biasa.Jadi masa dok scroll shopee tu, ternampak laContinue Reading

SALES 11.11 DIMANA-MANA DAH TERJEBAK KE BELUM? Umi setakat ni belum lagi.Masih tak tau lagi apa yang nak dibeli.Plan sebenarnya nak beli oven, tapi memandangkan ada keperluan lain lagi yang perlu di dahulukan, maka kita simpanlah pada sales 12.12. Oklah jugak kan tu.Bila tengok sales yang diorang buat tu, amboiii…Continue Reading

USB PENCIL SHARPENER mudah guna bila nak mengasah pensel.Tak perlulah nak berputar tangan tu nak mengorek.Hanya perlu letak dan tekan je pensel ke dalam tu.Settle Siapa setuju pensel yang ada kat pasaran sekarang ni memang mudah patah kan? Ada yang ada kualiti dan ada yang tidak.Kadang-kadang beli yang mahal punContinue Reading

Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid

Buku Nota Lengkap Mudahnya Belajar Ilmu Tajwid | Buku keluaran baru ni sangat-sangat memberi manfaat kepada ibubapa yang nak mendalami pengajian al-quran. Yelah, bila dah lama sangat meninggalkan sekolah ni, dengan urusan hakiki kadang-kadang buat kita lupa dengan ilmu-ilmu tajwid ni.Nak-nak bila kita sendiri nak mengajar anak-anak mengaji.Kalau takde ilmuContinue Reading