Minyak ikan Omega 3 dari StemLabs | Minyak ikan ni memang banyak manfaatnya kan.Dah sakit baru sibuk nak mencari Jadi barulah membeli Omega 3 Fish  Oil ni kat Lazada.Umi ingatkan nak beli dari satu produk ni,tapi memandangkan harganya tak mencukupi budget ,jadi penyelesaiannya cari yang masih di dalam budget la.Continue Reading

St.Ives Radiant Skin Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub terbaru | Masa sampai hari tu dalam parcel pun dah berbau harum pink lemon dan Mandarin Orange ni.Packaging sangat² umi suka.Siap simpan kotak dia buat perhiasan kat rumah tu..Cantik kot.Semestinya korang dah pernah dengar kan tentang produk dari St.Ives ni.Kalau duluContinue Reading

Assalamualaikum Imanni Cattleya Lipmatte menjadi pilihan | Aku diantara penggemar koleksi lipstick.Walau tak banyak,tapi aku suka nak kumpulkannya.Warna-warna yang aku pilih pun adalah warna-warna Nude yang aku rasa sesuai dengan tona kulit aku.Jenis aku,bila pakai lipstick,memang tak suka terlalu terang dan terlalu gelap..Just nice.Sebab tu bila ada Lipstick baru yangContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Kanak-kanak memang suka bermain dengan air.Apatah lagi dengan adanya sabun.Boleh jadi riuh rendah jadinya bilik air tu. Apa taknya,bermain dengan air merupakan aktiviti yang paling dinantikan kanak-kanak dan waktu mndi adalah merupakan masa yang paling sesuai untuk bermain bersama permainan mereka.Walaupun mainan seringkali dilihat sekadar permainan danContinue Reading

Assalamualaikum  Tisu Lembab Anti Bakteria Aiken untuk rasa bersih dan segar | Dalam kehidupan kita seharian kita memang tak boleh nak elak daripada bakteria.Walaupun ia tidak dapat dilihat dengan mata kasar,namun ia sentiasa hidup didalam dan disekeliling kita.Bakteria dan kuman sangat cepat membiak sehingga ia mampu menyebarkan pelbagai penyakit.Salah satuContinue Reading