Kumpul 6 Koleksi Sukan Ria Carrie Junior terbaharu

Assalamualaikum

Hai korang☺☺ Kanak-kanak memang suka bermain dengan air.Apatah lagi dengan adanya sabun.Boleh jadi riuh rendah jadinya bilik air tu.

Apa taknya,bermain dengan air merupakan aktiviti yang paling dinantikan kanak-kanak dan waktu mndi adalah merupakan masa yang paling sesuai untuk bermain bersama permainan mereka.Walaupun mainan seringkali dilihat sekadar permainan dan sesuatu yang menyeronokkan,namun ia sebenarnya lebih dari itu.Mainan sekurang-kurangnya dapat menyediakan peluang untuk simanja belajar dalam pelbagai aspek pembangunan diri.Ia menyediakan ruang untuk kanak-kanak mengukuhkan kemahiran fizikal mereka,menggilapa kemahiran sosial dan emosi,serta meningkatkan perkembangan bahasa dan pertuturan.

carrie junior sukan ria

Dan disebabkan oleh itu,CARRIE JUNIOR Sukan Ria direka untuk mencetuskan keriangan kepada kanak-kanak.CARRIE JUNIOR  telah mereka 6 figura mainal comel “SUKAN RIA” bagi membantu perkembangan imaginasi dan minda mereka.CARRIE JUNIOR bukan sahaja sentiasa menggalakkan keseronokaan semasa mandi,malah ia juga turut menekankan amalan nilai murnin di dalam interkasi semasa bermainan dengan permainan dengan cara yang kreatif dan imaginatif.

carrie junior sukan ria
setiap pembelian Carrie Junior SUKAN RIA terdapat 6 koleksi mainan setiap satu di dalam mandian ini
Terdapat 6 figura mainan comel yang terdiri daripada iaitu :-
CARRIE JUNIOR-Si gajah yang gemar bermain bola sepak
SPEEDY TOMMY – Si Kura-kura yang terpantas di atas trek larian
TUFFY TEDDY – Si Beruang yang paling kuat
DRIBBLY MINKY – Si Racoon yang mahir dalam sukan hoki
SMASHY MACKY – Si Monyet yang tangkas bermain pingpong dan juga trofi kejohanan sukan yang akan di bungkus setiap produk CARRIE JUNIOR  bersaiz 700ml
carrie junior sukan ria
Sama seperti pembungkusan CARRIE JUNIOR  sebelum ini,koleksi mainan baharu ini akan disembunyikan di dalam ruangan rahsia yang akan menempatkan figura mainan misteri dan menggalakkan anak-anak untuk meneroka,merangsang sifat ingin tahu dan memberikan mereka keseronokkan.Dengan koleksi mainan CARRIE JUNIOR Sukan Ria yang baharu,masa mandian si manja pasti akan menjadi satu pengembaraan yang menyeronokkan kerana daapt menggunakan imaginasi mereka.
Koleksi Figura CARRIE JUNIOR & Buddies boleh di dapati bersama mana-mana variasi CARRIE JUNIOR Baby Bath,Carrie Junior baby shampoo,Carrie Junior Baby hair & Body wasg serta Carrie Junior kids shampoo bersaiz 700ml

carrie junior sukan ria
Suka Naura dapat mainan ni.

image carrie junior

TENTANG CARRIE JUNIOR

CARRIE JUNIOR  merupakan rangkaian premium penjagaan diri si manja yang membantu merapatkan hubungan ibu bapa dengan si manja melalui waktu mandian yang menyeronokkan.Rekaan pembungkusan yang menarik dan berwarna warni membantu kanak-kanak mencetus imaginasi di dalam bilik mandi.
Rangkaian CARRIE JUNIOR diformulasikan  dengan Fruito-E ,kombinasi ekstrak buah semulajadi yang diperkaya dengan nutrient dan vitamin bagi membantu menyubur,melembap dan melindungi rambut serta kulit lembut si manja.Rangkaian CARRIE JUNIOR  memberikan anda pelbagai pilihan wangian buah-buahan bagi memastikan si manja sentiasa berasa segar dan bersih sepanjang hari.Carrie Junior yang bertindak membersih dengan lembut dan efektif ini sangat sesuai untuk kegunaan harian.
Diiktiraf Halal ,rangkaian Carrie Junior termasuklah Baby bath,Baby Shampoo,Hair  & Body Wash,Baby Powder,Baby Lotion dan Baby Oil.Ia juga mempunyai bau buah-buahan yang digemari kanak-kanak

Thanks for Reading kisahsidairy.com

Contact me at :sitirohaida81@gmail.com

Loading

22 Comments

 1. Dari dulu memang beli carrie junior untuk anak anak pakai…baunya wangi..anak anak pun suka mainan carrie junior nih

 2. lom sempat nak beli edisi kalini sebab stok refill carrie junior banyak lagi kat rumah…hope sempat la nanti nak buat koleksi mainan untuk anak-anak

 3. bukan anak2 je suka..mak pak pun suka carrie jr ni
  bau sedap haha..aritu anak2 berebut nak mainan kt blkg botol tu ha haha

 4. Kak Sue mesti tak putus stok mandian Carrie Junior nie kat rumah sebab anak-anak memang pakai. Bedak Carrie Junior pun wangi sangat..

 5. Fav anak ana CJ ni. Asal nak mandi mesti nak bau dulu sabun CR ni. Wangi satu bilik air dibuatnya.

 6. Makin wangilah dak naura tu hari2 mandi guna sabun carie junior..gigitkan pipi dia sikit kak..geram..hehehehe

 7. bestnyaaa. beli CJ dapat mainan! anak buah azah pakai CJ ni. wangiiiiii

 8. budak-budak ni pon suruh ibu kumpul tapi tiap kali beli sabun tu tiap kali tu mainan pun lesap.dah la sebulan sekali je beli sabun.

 9. mak mak memang suka beli carrie junior. murah wnagi dan elokkk lah budak pakai tak pedih mata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *