kelabbloggerbenashaari,  kisahsidairy.com,  RANDOM

Cabaran 30 Entry : Hari 6 : Apa yang anda makan hari ni

Assalamualaikum
Selamat pagi korang…Wake up!! kot-kot ada yang masih tertidur tu…Sila-silalah bangun…Ada ke yang bercuti…wah…bestnya…
Oklah…dah ke cabaran hari yang ke 6…Fuhhh….banyak lagi cabaran yang perlu dibuat…Cabaran nie hanya untuk suka-suka je…At least boleh mendisiplinkan diri kita bila diberi task macam nie untuk menjadi Somebody yang berjaya,betul tak..Anngap je macam tu…Tk kiralah samada ni cuma main-main atau realiti,atau  pertandingan,yang penting bila dah dicabar tu kenalah buat betul-betul kan..
Dah..dah..jangan nak membebel pulak…Meh aku show off apa yang aku makan hari nie untuk sarapan…Tengahari tak tau lagi..
hah ni dia menu sarapan mak jemah…Tak sempat nak masak.so beli jelah..
Beli tadi ondway nak ke tempat kerja
Spaghetti goreng + telur mata + pau sambal = rm3
kot lah korang rajin kan…meh la singgah tengok entry aku dari cabaran yang pertama

Mommy Blogger | Johor Blogger (JDT Blogger) For Any Collaboration | Events | Review | Sponsorship Email : sitirohaida81@gmail.com

19 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *