Resepi Apam Susu Mudah yang sangat sesuai untuk di makan di waktu minum petang.Buat satu loyang memang tak cukup.Kemahin semua bertambah Hoh!! Hari minggu tak kemana-mana..Melayan Puteri-puteri bonda kat rumah je.Mengemas rumah sementara ahad tu air keluar.Basuh mana yang patut.Bersihkan apa yang perlu.Itu jelah.. Cuma ahad tu ada  mood untukContinue Reading

Minyak herba Asmak penawar Asma,Batuk dan Selsema

Minyak herba Asmak penawar Asma,Batuk dan Selsema adalah produk penawar mujarab yang terbukti berkesan membantu berpuluh orang. Minyak Herba Asmak sangat mujarab untuk asma,semput,batuk,selsema,resdung,migrain,sakit kepala,senggugut,sakit gigi,sakit mata,bengkak,lenguh,tergeliat,terkena api,gigitan serangga,luka,kembung perut,sembelit dan buasir. Minyak Herba Asma dikenali sebagai Minyak Herba Asmak(MHAM).Minyak Herba Asmak ini adalah keluaran Minyak Herba Asma Mujarab SdnContinue Reading

Posisi Terbaik Tidur Untuk Bayi yang digalakkan| Cerita pasal posisi tidur ni memang umi suka tau tengok baby tidur.Pelbagai ragam dan pelbagai gaya.Teringat si bambam umi masa kecik-kecik dulu,Dari dalam hari lagi dia memang suka sangat tidur meniarap.Kadang umi pulak yang risau.Kalau pakai bedung memang sekejapan jelah lekat kat badanContinue Reading

Assalamualaikum Mengemas Sempena Tahun Baru Cina Lebih Mudah dengan WD-40 | Hai korang,alahaiii..senang je kan..mudah je kan nak mengemas ni.Nak pulak dah dekat dengan perayaan Tahun Baru Cina ni.Mestilah sesuatu yang MERAH dan mengujakan akan muncul tidak lama lagi. Apakah Produk yang Hebat yang membantu dalam kerja-kerja mengemas ni.Meh akuContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Berapa ramai readers yang membaca ni menyimpan email-email notification.Khasnya blogger lah yang mendapat puluhan notifications blogger lain setiap hari. Kalau sempat baca,maka sempatlah delete kan.Kalau tak sempat baca,maka makin beribanlah email notification dalam inbox Social. Ada ke yang jejak sampai berpuluh ribu macam aku atau lebih lagi?Continue Reading