Assalamualaikum Hai korang..ala cantiknya picture kat bawah ni kan..Ok..kita dah lama tunggu nak join giveaway dari leya tau..So..jom kita sama-sama join.Hadiah menarik menanti korang kan. GIVEAWAY HADIAH MELETOP BY LEA AZLEEYA & FRIENDS SENARAI HADIAH ➦ 2 helai Tudung Aidijuma + sebuah buku motivasi preloved x 3 pemenang (Lea Azleeya) ➦ Wang Tunai RM50 xContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang? hah…pepetang ni kan jomlah kita join giveaway dari blogger nona ni.. Hadiah best tau menanti korang sempena birthday giveaway Nona ni. Happy Birthday Nona Semoga Nona dimurahkan rezeki,diberikan kesihatan dan kehidupan yang baik dan dapat jodoh yang baik jugak.. ❤ you Nona →Thanks for Reading kisahsidairy.com← ContactContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang.Macam dah lama je kan tak join Giveaway ni.So,bila ada kelapangan ni,amik masa sat nak support rakan blogger yang buat giveaway ni Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading