About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(10) Comments

  1. Anonymous says:

    hahaha..macam ni pun orang tak faham..1st time la tu beli barang pos

  2. Jadi viral betul kan…

  3. semalam baru terbaca kat fb.. tergelak seorang2 hehehe

  4. Saya pun tulis isu ni tapi dari sudut pandangan yang berbeza meh la baca
    terkini >> MELAYU TAK RETI ENGLISH ATAU MELAYU TAK RETI MELAYU YANG BODOH

  5. nak marah pun tak sampai hati…hahaha

  6. Kenapa jadi sampai camtu ^^

  7. nak berniaga kena committed tapi kadang-kadang ada malang tak berbau. tapi kalau tiap-tiap hari kena malang tak berbau payah juga.

  8. Hahaa.. sampai ke tua pun tak kan dapat postage dlm bungkusan tu hahaa.. 😀

  9. baru fist time shopping kot ni

  10. kadang tu telatah customer ni memang ada yang diluar jangkauan, ada yang boleh buat kita sebagai penjual tersenyum dan ada segelintir golongan pulak yang boleh buat kita naik darah. Apa pun, kisah 'free postage' ni memang boleh buat siapa sahaja tersenyum 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *