WW: Jualan Gudang Produk Patchwork

8 Comments

  1. Kalau nis kat Johor memang pergi dah. hehe tapi sayang jauh sangat.

  2. Kakak terpikat dgn cadar dia tu Eda.
    Tapi dah tak ada masa pulak sebab Sabtu dah last day..

  3. patchwork cantik, tp kadang tu harga dia…. akut nk tengok

  4. hari tu sy beli kat kdai lot dekat dengan gm klang..lg murah..huhu

  5. Suka juga ala english style.. tak berkesempatan kut..

  6. kat nilai rm90 je. tak sama ke ek? nak pergi sini pun macam tak terpergi je..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.