WW: Apa Dah Jadi

30 Comments

  1. Feed bermasalah ke tu ya?rasanya baru je aefa update entry dia..huhu

  2. mak ia lama tu..feed ada prob ke?

  3. masalah feed tu..

  4. hoh! prob apakah ini~~~~
    nasib baik 4 years je.. kalo kat situ 40 years ke.. @.@
    hihi..

  5. ATT~ actually bukan feed aefa bermasalah tu. aefa edit feed aefa drpd DEFAULT kepada UPDATED.. bila aefa update post lame2 dulu, post tu akan muncul dlm feed yg terbaru. maksudnya, setiap kali aefa update entry, tak kisah lama or baru, feed aefa akn tunjuk yg paling latest aefa update ๐Ÿ™‚

    harap bertenang.. bukan masalah feed tu ye ๐Ÿ™‚

  6. mcm2 hal yer !

  7. Secanggih mana pun sistem komputer, kadang2 boleh bengong juga…hehe

  8. huahua.. 1 days ago pon dh rasa angin 1 bdan . kalo 4 years tu mau meletop rasa nya ^_^

  9. owh..sib baik aefa dah bagi penjelasan..sebenarnya saya pun ade masalah yang lebih kurang macam nie jugak dulu..

    Regards,
    -Strider-

  10. uissh,lamanyaa, 4 tahun :/
    NEW ENTRI:

  11. mak aihh 4 years hihi

  12. feed problem kan aida..

  13. 4 tahun..? giler lama..

  14. aik padahal har ni punya entri ada

  15. memang tak update ke?kalau tak update better remove je la kan..kalau update tapi ada error mungkin system tgh xok.

  16. sekarang ni dlm tempoh masa bertenang ..jgn bertendang ye geng..pcl pon penin dah kadang ok kadang tak..mati akai ! hihi

  17. feed mmg bermalsah,tapi sampai 4 tahun lalu pnya update,melampau google ni..hehehehe..

  18. aefa sudah jelaskan ๐Ÿ™‚

  19. oooo..ni masalah feed la ni ye..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *