Worldess Wednesday # 47 Laksa Sarang Burung

Selalu umi pernah dengar dan tak pernah pun makan Laksa Sarang burung ni.Sampailah umi datang balik ke B5 Street Market hari tu dan cuba sendiri rasanya.

Dapatlah juga merasa Laksa Sarang Burung ni.Baru tu rasa sarang burung tu..Rupanya telur ye yang macam sarang tu…hahah…

 

Ok Next kalau buat laksa boleh la buat sekali  dengan sarang tu..barulah sedap..Krup krap makan

6 Comments

  1. kalau dekat kedah panggil laksa sarang je. ingatkan sarang burung betul2 tadi hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.