Wordless Wednesday 66 | Teluk Sengat di Waktu Senja

Wordless Wednesday 66 | Teluk Sengat di Waktu Senja. Nampak nau lama tak buat Wordless Wednesday.Orang dah beratus-ratus dah wak.

Masa balik rumah mak sekejap semalam, sempatlah mak ajak anak dia ni hah makan shell out kat tepi tebing telik sengat.Nak kata pantai tak jugak kan.

Patutnya birthday girl kena belanja, ni dia pulak nak belanja anak dia.Alhamdulillah, mak tak pernah kedekut nak belanja anak-anak dia makan.Ada ke mak yang kedekut..ada je kan..kan

Biasalah mak anak ramai, time nak bergambar sensorang ada je yang nak menyelit..Eh..budak kecik tu pun nak interframe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *