Wordless Wednesday 63 | Apabila Naura Dah Pandai Membaca

Wordless Wednesday 63| Apabila Naura Dah Pandai Membaca | Tengah umi baca-baca chat, tetiba ada suara yang tolong bacakan.

Umi baca dalam hati, dia boleh pulak baca chat tu satu-satu.Kuat pulak tu.Sejak dah pandai membaca ni, apa je tulisan yang dia tertarik dia akan baca.Inikan pulak kat telefon kan?

My early picture book ni paling diorang suka.Berwarna warni dan gambar yang menarik.So, bebudak ni sukalah kan,..

umi tengah risaukan nenek yang masih dalam emergency room kat hospital nun.Dari malam tadi masuk, sampai sekarang tak keluar lagi.Ni doktor nak tunggu doktor pakar sampai pulak

Baca juga : Buku kanak-kanak Mommyhappy

Banyak buku-buku budak ni semua dari Mommyhappy tau

2 thoughts on “Wordless Wednesday 63 | Apabila Naura Dah Pandai Membaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *