BLOG

Wordless Wednesday #55 |Work From Home

Wordless Wednesday #55 |Work From Home | Bermulalah PKP 2.0 bermula pada hari ini.

Umi pasti ramai kan yang sudah pun bekerja dari rumah kan? Nak-nak di Negeri-negeri yang berada dalam kawasan PKP seperti Johor, Selangor dan lain-lain.

Umi bukanlah work from home.Cuma hari ni terpaksa bercuti disebabkan nenek ada appointment dekat hospital.

So, umi kenalah bercuti memandangkan Awfiyah takde siapa yang jaga.Meh la update blog dan siapkan task apa yang patut.

 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(4) Comments

  1. Selamat bekerja dari rumah Eda…

  2. stress juga lama dh work from home since october 2020..smoga segala urusan dipermudahkan

  3. Selamat WFH

  4. Salam PKP 2.0! Tak nak PKP 3.0 harapnyaaa. huuuuuu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *