FAMILY PARENTING

Wordless Wednesday #54 | Berakhir sudah Persekolahan

Wordless Wednesday #54 | Berakhir sudah Persekolahan | Lama betul tak membebel kat blog ni hah.Dari urusan sekolah sampailah balik ke kampung.Stuck di kampung disebabkan banjir lagi

Alhamdulillah, habis sudah sesi persekolahan untuk tahun 2020.Kini masuk semula di tahun yang baru.Semoga anak-anak boleh bersekolah seperti biasa kan.

Banyak pelajaran yang tertinggal untuk tahun 2020 lepas, semoga tahun ni anak-anak tidak akan tertinggal lagi pelajaran untuk tahun 2021.Umi tetap bersyukur Naura Auni dapat tempat kedua dalam kelas walaupun dia banyak skip kelas .Semoga tahun depan, makin baik untuk diri dia dan juga kakak.

Ahad ni pun dah mula bersekolah.Cuma kakak jelah masih belum tahu keputusannya samada naik ke sekolah seperti yang dah ditetapkan atau tidak.

Umi nak abadikan gambar dia kat blog ni masa hari anugerah cemerlang  yang tak semeriah seperti biasa.

copy paste sangat babah dia kan.

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(2) Comments

  1. semoga terus sukses adik…jadi anak kebanggaan umi & babah..

  2. comey sangat, manis senyuman ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *