INFO

Wordless Wednesday #53 | Mc’d Half Price Wednesday

Wordless Wednesday #53 | Mc'd Half Price Wednesday

Wordless Wednesday #53 | Mc’d Half Price Wednesday | Peminat coffee jangan lupa tau dapatkan semua ni dengan separuh harga

Nasib baik tau umi kerja, kalau tak nak je umi terjah sekejap masuk Mc’d ni.Dapat Latte secawan pun dah ok dah ni.

Selalunya umi akan minum latte without sugar je.Yang lain tu jarang sangat umi order.

Kalau korang suka yang mana satu?

Nak dapatkan ni senang je, just install apps Mc’donalds, dan redeem di kaunter mcdonalds berhampiran korang.

Umi tak sure kalau guna foodpanda boleh dapat jugak tak half price ni.

 

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(1) Comment

  1. Haaa tu laaa anak ada bgtau semalam..kang ingat nak pi hehehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *