FAMILY

Wordless Wednesday #50 – Rindu nak hiking

Wordless Wednesday #50 – Rindu nak hiking | Macam dah lama sangat umi tak hiking.


Selepas percubaan pertama dan kedua berhasil untuk naik bukit tinggi tu, timbul rasa seronok nak berhiking.

Masa umi ke sana, ada je group-group hiking yang ajak join diorang untuk berhiking di tempat-tempat lain.

Tapi umi selesa untuk pergi sendiri.Bukan apa, umi tak boleh terlalu laju sangat nak ikut diorang tu.Takut nanti menyusahkan diorang untuk tunggu umi pulak.

Biarlah umi ulang-alik je ke situ.Tasik biru pun umi masih tak jumpa lagi.Next time umi nak pergi lagi..

Risau covid kat Johor ni pun semakin meningkat.Jadi biarlah kasi reda dulu.Dah kurang sikit, kita boleh la teruskan niat nak berhiking tu.

Baca juga : Berhiking di Tasik Biru Seri Alam

Teringin nak ke Tasik biru Kangkar Pulai tu.Tapi entah tak tau lah bila dapat ke sana.Angan-angan memang tinggi, tapi tak taulah dapat buat ke tidak.Tapi kalau tak buat, tak tau kita boleh buat ke tidak..eh!!

About Author

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

(2) Comments

  1. Haritu lalu, kuss semangat punyalaaa banyak kereta dan orang, situ takde buat SOP kannn..

    1. haah sis..kat atas bukit tu takde sop..Tapi kita sendiri kena jagalah SOP..Takut nak dekat-dekat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *