Wallpaper handphone dari picsart

Assalamualaikum
Hai korang☺☺☺☺Bila dah takde kerja macam ni lah kan..Sejak ada application yang boleh buat apa je,mulalah nak membelek..Sekejap je kan..
Haha..Moga korang jangan kecam mak ye..Hasil dari apa yang mak buat semalam..hahaha…ok je kan
Kalau korang nak ada tulisan,korang boleh pergi dekat Focus and Filter..Background image pun cantik-cantik..Ramai sekarang ni buat header menggunakan FocusNFilter ni..
Nak download boleh je
Korang kalau tak tau macam mana create ni,boleh je cari kat youtube tutorial eh..

21 Comments

  1. fae singgah petang ^^

  2. IQ tak terjebak lagi dengan Apps ni, mungkin IQ selalu buat image editing, so ble benda ni jadi viral, xde rasa sangat nak try..huhu..anyway, cantek backgroundnya =)

  3. ada terfikir nak buat, tapi tak datang lagi semangat rajin tu hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published.