Upload Video Nur Awfiyah di Youtube

Assalamualaikum
Hari sabtu hari ni dah ye…Kena balik cepat-cepat hari ni.Rushing nak pi kenduri kawen kat kampung..Pengapit masa aku kawen dulu,turn dia pulak kawen..Haruslah kena pergi kan..Nak pulak rumah dekat…
Eh aku bukan nak cerita pasal kawen-kawen ni..Nak bercerita la pulak pasal anak dara aku sorang nie..Hishh..sejak-sejak nie ada saja benda yang mencuit hati ummi ngan babah dia..
Aku rakam dan upload kat youtube supaya nanti besar dia tengok apa yang dia buat masa kecil..hahahaha..
Korang nak tengok jugak ke…meh aku tunjukkan…
Aksi dia dok geleng kepala dengan lajunya…kaki tangan sama naik..hehehe
Lepas nie apa pulak la Peel baru yang dia buat..Rushing taip entry ni..Ada keje yang nak kena settlekan sebelum sambung untuk blogwalking..Tepat pukul 12 dah nak kena cabut balik dah..
Takut tak sempat pulak nak tengok pengapit aku tu bersanding…tiil meet ur guys later eh..

19 Comments

  1. waa….. hihi, tengok satu video berapa viewnya.. 🙂 mesti kalah hanis zalikha.. hihi

  2. Amboiiii ;D hee

  3. Terima kasih jenguk dn komen blog mamamyja. Bila upload.. jangan lupa buat copy. Mana lah tahu youtube xd zaman2 akan dtg.. myb lebih canggih dr sekarang nih. Hehe

  4. musim mkn nasi minyak … comel jer keletahnya .

  5. Tak dapat tengok. -_- kuota ternet da abis. Nak bw pun slow.

  6. Tak terasa fiya makin besar..

  7. Wah wah wah seronok sgtt tu gamaknya Aida sampai camtu sekali hehehe..

  8. Haha! Comelnya.. Jangan tergeliat urat leher sudah ler tayam ye.. ^^,
    Rosmiza Ali Official Blog™

  9. seronok tengok ragam anak ni kan.kalau boleh nak rakam segala aksi dia masa membesar ni

  10. ala comelnyaaa..akk jemput join simple giveaway nad..pilih produk ecover..then komen

Leave a Reply

Your email address will not be published.