Update Ranking Alexa yang Menurun

Assalamualaikum

Baru beberapa hari tak update blog dan blogwalking secara konsisten,Ranking Alexa dah merudum..Adoyaiii..Memang lately nie ,aku jarang nak blogwalking..Mungkin sebab dua tiga hari nie,aku lebih tertumpu pada Nur Awfiyah,Nak tengok lappy kat sebelah pun malas..

Lagilah ulang alik ke rumah baru untuk tengok proses renovation yang dah banyak tergendala..Duit dah 90% bayarannya..Risau jugak..Yelah walau kita kenal macam mana orang tu,tapi kalau dia buat tak elok,susah jugak kan..

Dah…dah…Nak cerita pasal Ranking Alexa yang makin merudum..Ada pulak tanda merah..Menjunam ke bawah arrow tu..Hoho…Mungkin ada silapnya kan..

Biarlah dulu ranking Alexa tu demam,Insyallah,nanti kalau dah bekerja,adalah masa aku banyak untuk blog kan..heheh..

Perbezaan Ranking alexa hari ni dan juga beberapa minggu lepas…sakit hati den!!
  
Hari ni
Beberapa minggu lepas
Tapi yang peliknya rasa lagi bagus yang hari nie kan..Tapi yang kat Malaysia je…Yang sebelah tu makin naik…buat guano khen…Sabau jelah..

25 Comments

  1. takpe kak, kalau kejar ranking ni jadi tekanan pulak. buat dekk je.. hihi

  2. Assalammualaikum..KSD,

    Insaallah pape tu naik balik tu… KSD sukses dan rajin berblog .. ada peluang naik lagi nie..

    mselim3

  3. ok dah ni..yg kite ni ratus ribu lemon dibelakang..hihi

  4. Blog saya pun menurun jugak ;(

  5. fifi tak penah kisah pasal ranking ni, tu la xde stress mcm akak 😀

  6. Sekarang ni ranking alexa macam roller coaster..laju sangat turun naik dia dia..update & tak update sama aje effect dia..

  7. alah..ranking akak ok apa? kalau nak bandingkan dgn sy memang la blog sy tu baru merangkak apatah lg sbb baru tukar domain 30 april lps..kena slow2 bangkit nak kejar ranking..

  8. MJ pun tak berapa pandai untuk ranking bagai ni..
    Tp pentingkan untuk nilai tahap blog kita dimana kan..

  9. ok la tu sis..dari kathy?

  10. dah lama x check.. entah naik entah menurun.. eheheh

Leave a Reply

Your email address will not be published.