Tukar Header Blog

Assalamualaikum
Rasanya untuk tahun ni,aku dah banyak kali kot tukar header blog.Bukan ape,saja nak alih angin je.Lagipun header sebelum ni,aku yang buat sendiri.
Kali ni,aku menggunakan khidmat Azhafizah dalam pembikinan header aku kali ni.Memang dah lama aim kerja-kerja blog dia.Kali ni memang teringin sangat nak header yang dia buat.
Ternyata aku sangat puas hati dengan hasil kerja fiza.Kalau boleh nak fiza ubah template blog ni supaya nampak lebih kemas.Aku kalau bab koding ni,memang failed.Memang banyak kali la berubah-ubah.
Thanks fiza kerana merealisasikan impian header idaman tu.Next time nak cantikkan template pulak.
Nak tengok hasil yang fiza buat..
Cantikkan..
If korang nak menggunakan khidmat dari Fiza ni,boleh la menghubungi beliau.
Nak tengok Portfolio dari fiza,klik SINI

26 Comments

  1. sekali sekala tukar header ok gak kan.. tukar angin huhu

  2. memang cantik hasil kerja fiza…insya Allah, satu hari nanti akan mintak bantuan fiza…

  3. Cantik header baru! ;D

  4. Hasil artwork Fiza memang kemas & cantik2.. ^_^
    RosmizaAliDotCom

  5. Memang cantik, simple dan kemas header baru ni Siti.
    Sedap mata memandang dan nampak semakin pro.

  6. dah agak dah..sebab kerja tangan blogger fiza memang terbaik…

Leave a Reply

Your email address will not be published.