Top Up U Mobile Dapat Air Free

Assalamualaikum
Semalam punya cerita…Internet dah expired...So kebiasannya aku top up melalu M2U..Tapi entah kenapa M2U boleh buat hal semalam..
Last sekali lepas balik kerja,terus pergi 7-Eleven  untuk beli top up..Kenapa 7E?? Entah..mybe sebab nak pi  beli air sekali kot..
Tapi best jugak,sambil top up,aku dapat free sebotol air Revive yang kecil tu..Just Top up rm30 dan dapatkan free sebotol air…Untuk hilangkan dahaga..heheh
saja nak tunjuk bukti…hehehehe..
maklumat lanjut boleh melayari website U mobile di sini – http://www.u.com.my/
Baru aku teringat ada blogger up pasal ni..Bila kita top up di 7 Eleven,kita akan dapat Revive dan maggi mamee
Untuk korang yang top up rm30 korang akan mendapat Revive Isotonic original 500 ml,and jika korang top up RM50,korang akan dapat  Revive Isotonic original 500 ml + mamee cup..Oklah kan..sape nak bagi…
So bagi korang yang nak topup u mobile,please lah pergi ke 7 Eleven..Tak payah pakai M2u…nanti tak dapat pape,,rugi…hehehehe..

15 Comments

  1. Untunglah pengguna U mobile ;D hee

  2. untungnya…kat sini jaringan umobile kurang. kalau ada pencawangnya teringin gak nak pakai umobile. coz rate dia murah. terpaksa setia dgn celcom..yg kengkdgnya makan rm dlm diam

  3. Untung pengguna Umobile ni. Alang2 topup dapat pulak free minuman.
    Jom terjah entri terkini Mindakabur : Tugasan Kedua Untuk Cabaran iPhone 5s

  4. ni …. benda percuma semua pun nak… hehe

    P/s : belum abis taip komen dah terpublish

  5. untung la sapa yg guna u mobile ni kan..

  6. Ana paling tak suka topup kat 7E. Tak tau nape. Haha. Tapi kalau dapat revive, pasni kene topup situ la kot. Miahahaha xD

Leave a Reply

Your email address will not be published.