Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator

Assalamualaikum
Bila dah banyak kejadian dan kecelakaan kanak-kanak di eskalator,maka sebagai parents kita kenalah tahu ciri-ciri keselamatan yang perlu kita tahu kan.
Kat sini aku nak share tentang tips keselamatan kanak-kanak ketika menggunakan Eskalator.
Sharing Is Caring.
Tips Keselamatan Kanak-Kanak Ketika Menggunakan Eskalator
Source:whatssap

4 Comments

  1. nice sharing.
    aida ni skang kalau nak naik turun eskalator, da jadi jakun skit.
    especially kalau dgn anak2.
    fobia dgn mcm2 cerita da jadik.

  2. thanks for sharing.. bukan kanak2 ja,, sometimes yg tua2 pun ada yg takot naik eskalator..

Leave a Reply

Your email address will not be published.