Terima Bookmark Calendar Dari Dua Blogger

Assalamualaikum
Baru sempat nak up entry…Padahal dah 2-3 hari jugaklah dapat.. Tak sempat nak snap gambar.. Ni pun pakai camera tab..Tak berapa nak cantik sangat..Atau aku tak pandai nak snap gambar..hehehe
Apa pun terima kasih kat dua blogger nie yang memberikan aku Bookmark calender,Name Card Blogger,Keychain dan Calender Poket..
Memang selalu dapat dari dua blogger nie.Rasa bertuah pulak,,
Dari Blogger Hazwan Hairy >>> www.hazwanhairy.com
Thanks tau bagi akak nie..Walaupun akak tak selalu nak menjengah ke blog dia,Ni disebabkan company/computer aku bermasalah untuk masuk link blog beliau…Tapi kalau berkesempatan di rumah,aku terjah jugak..hihihi

Ni pulak dari blogger shida >>> www.duniashida.com
Aku pun rajin dapat hadiah dari Shida nie..Eh..berkenan sangat dengan doodle kat namecard tu..
Calendar pocket tu pun cantik tau.. Biasalah warna kegemaran shida adalah biru…hehehe…Ye kot
Yeay…Dah penuh satu kotak barang-barang yang dihadiahkan blogger kepada aku..Insyallah..akan aku simpan… Tu..tu…. yang dalam kotak Hishop tu..Penuh satu kotak tu key chain dan kad blogger…
Thanks korang…Eh…sape nak bagi lagi…boleh bagi…aku terima dengan hati yang terbuka…wakaka..

Loading

16 Comments

  1. wau bestnye dpt kalendar..tahniah..

  2. Tahniah ;D

  3. tahniah, ika pun ada dpt dri shida..:)

  4. Assalamualaikum kak. bestnya dapat kalendar. baru teringat kat rumah takda kalendar. heeee

  5. untungnya .. tak lama lagi penuh lah kotak hadiah tue. ^^ .. klik2 IKEA

  6. Bestnya. Murah rejeki ibu mengandung ni…hehehe…

    Kat office saya pon x boleh buka blog yg .com

  7. wahh bestnya dapat hadiah dari blogger.fiza takde pulak calendar nak bagi..belum print lagi..huhu

  8. cantiknya kak, bertuah akak,..:)

  9. cantik! dah boleh gunakan dah tu ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *