Assalamualaikum
Teman Lelaki Upahan
Uisshhh…Minggu ni minggu air mata bila tengok EL dengan Kayra..Haipppp!! apahal EL tu serius sangat..Dah bertukar jadi kyra Lydia yang dulu..Berlagak!! Sombong!!…iskk..Benci mak
Start dari hari isnin tu ari,selepas 3 bulan mereka terpisah,dan terjumpa kembali,EL adalah seorang yang berperwatakkan yang sungguh-sungguh dingin.
Sakit hati pulak bila dengar dia cakap kat  Kyra masa dalam meeting tu kan..
Kalau masa ni aku berada di tempat Kyra,mau dah menangis semahu mahunya dek kerana penangan kata-kata si EL tu kan..
Apalah kesudahan cerita ni..Memang aku tak baca novel ni pun..By the way,aku memang suka watak yang dilakonkan oleh Siti Elizad ni..memang kena dengan cerita ni.begitu juga dengan Ungku Ismail tu,,

Yang penting aku dah tak sabar nak tengok episode hari ni..Minggu ni episode last kan??alahai…

By siti Rohaida

Blog about parenting, tips parenting, deco, homeschooling activities, travel and beauty.Welcome to kisahsidairy blog

7 thoughts on “Teman Lelaki Upahan”
  1. Semalam kitew tengok..mengalir air mata ni.time adik el tanya..o akak lah yang upah abang ngah jadi teman lelaki upahan tu kan.Tau tak akak dah musnahkan family kitaorang…sedih sgt nasib baik Zara tak kata macam tu jugak..Tak sabar nak tunggu hari last.El kawin Zara ke Kyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *