Assalamualaikum Ramai wanita di luar sana yang sudah bekerjaya namun masih tidak tahu apakah cara untuk bergaya ke pejabat. Percaya ataupun tidak, pakaian ke pejabat tidak semestinya perlu tampak bosan dan sekadar berwarna hambar. Di bawah ini terdapat tips pakaian pejabat wanita yang pasti sangat berguna untuk anda! Classic lookContinue Reading

Assalamualaikum Wanita dan shopping ni memang tak boleh nak dipisahkan.Kekadang dari nak window shopping terus tershopping..Tapi wanita pandai tau!! Time offer je diorang lebih ramai dan lebih berminat untuk shopping.Sebab apa..kalau dah diskaun sampai 95% ke,maunya tak korang putih mata kalau terlepas kan.. Berbanding dengan lelaki,diorang ada sesetengahnya bila nakContinue Reading

Assalamualaikum 4 Fesyen Skirt Labuh Popular l Ramai wanita muslimah menjadikan Skirt labuh menjadi satu fesyen yang trending dalam pemakaian mereka seharian.Ianya bukan sahaja dipakai untuk ke acara-acara rasmi,tetapi juga sebagai salah satu fesyen apabila mereka keluar bersiar-siar.Banyak keluaran Skirt labuh yang boleh dipilih dan digayakan oleh wanita muslimah.Terlalu banyakContinue Reading

Assalamualaikum Bukan entry nak menunjuk ke apa ni tau..Saja nak share kat blog ni untuk tatapan sendiri..Rentetan kehidupan untuk diri sendiri..hehehe Masih bercerita pasal Birthday aku..Harap-harap korang taklah mual dan meluat bila aku cerita benda ni ek.. Oklah..tuari aku ada cerita yang my husband buat celebrate birthday terawal  untuk akuContinue Reading