Percutian menarik di Yogyakarta Indonesia

Assalamualaikum Hai korang☺☺ Seronoknya kan bila dapat bercuti di Negara orang.Khususnya Negara yang memberikan kita pengetahuan tentang sejarah indah penempatan mereka.Sambil bercuti,sambil mengenali sejarah tempat mereka Percutian Menarik di Yogyakarta Indonesia adalah satu impian aku untuk ke sana.Dari apa yang orang cerita tentang yogyakarta memberikan aku satu impian untuk ke sana.Yogyakarta di kenali sebagai bandar Jogja..pelancong…

Loading

Read More

Kami Di Melaka

Assalamualaikum Dari sehari ke sehari nak update blog.Memang sekarang ni sedang bercuti.Seperti biasa time bercuti memang jarang nak sentuh blog.Yang ada pun cuma auto publish sahaja. Start dari rabu tuari lagi dah ada di Melaka.Kali ni umi bawa kak fiyah dengan nenek sekali.Anak saudara berkahwin,jadi amik cuti dua tiga hari untuk tolong apa yang  patut….

Loading

Read More

Family Day Di Tanjung Sepang Beach Resort

Assalamualaikum Lambat beno ler aku nak cerita pasal Family Day ni kan.Sebenarnya planning nak buat family day dengan rakan-rakan office ni dah lama.Disebabkan perlu peruntukkan yang besar jugak,collect duit  tiap-tiap bulan untuk penginapan dan makanan. Dari bulan 3 lagi dah kami planning untuk ke sana.Tak semua lah officemate yang ikut.Ada dalam 35 orang je yang…

Loading

Read More

percutian Ramadhan

Assalamualaikum Lama sungguh blog tak berupdate.Sedang menanti masa selepas sahur ni,sempatlah mengupdate blog barang seketika. Seronok bercuti di kampung..Sehinggakan lupa tentang blog.Memang keindahan kampung ni terapi yang terbaik untuk aku menghilangkan segala stress yang ada.Kedamaian di kampung yang tak ada di mana mana bandar..betul tak.. Nur awfiyah orang yang paling seronok kerana keluasan dia untuk…

Loading

Read More

Tempat Menarik Yang Harus Di Lawati Di Langkawi

Tempat Menarik Yang Harus Di Lawati Di Langkawi | Tempat perlancongan yang terkenal dengan keunikkan tersendiri dan penuh dengan sejarah yang pastinya orang akan ingati sehingga sekarang Minggu depan aku akan bercuti selama 4 hari.Insyallah,kalau takde aral,aku sekeluarga akan ke langkawi untuk bercuti.Sebenarnya ini kali pertama kami bercuti dalam jarak yang jauh..   Selalunya kami…

Loading

Read More