cara buang broken link dalam blog

CARA BUANG BROKEN LINK DALAM BLOG | Pernah tak sekali sekala korang check broken link yang ada di dalam blog korang? Berapa agaknya broken link yang terdapat di dalam blog korang..Baik korang check tau..mesti berduyun-duyun broken link yang timbul.Apa kena mengena broken link dengan blog.Nak tau lebih lanjut korang kenaContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺☺☺.Sebelum ni aku memang tak pernah lah nak ambil tahu pasal letak maps dalam entry ni.Tetapi bila dah banyak buat food reviews sendiri.Maka tercari-cari jugaklah macam mana sebenarnya aku nak letak maps dalam entry aku..Bagi kemudahan readers mencari tempat yang aku cakapkan tu kan. So,selepas banyak menggoogle caraContinue Reading

Assalamualaikum Bila tengok blog nie,ade aje penambahan yang aku buat..Tu pun atas dasar pembaharuan..Kononnye.. Mane la tau daripada berblogging nie dapat side income..Boleh beli banglo…haha.. Selalunye pepagi bute aku masuk keje, sebelum jam tepat pukul 8 pagi,Aku da blogwalking.. Of coursee aku bw blogger2 yang ade dlam bloglist aku nie..KalauContinue Reading

          Sorry tu amyliana yerk sebab nak kasi link buat tuto nie,tapi carik-carik da xjumpe and tak ingat kat mane ct amik tuto nie..tapi xpe..meh sini ct share cara nak buat kotak iklan churp-churp yang cumel tu eh!! Macam Biase gi ke Design >>Add A GadgetContinue Reading

Assalamualaikum blogger.. Terpikir untuk khaskan satu entry Tutorial Link nie untuk panduan blogger2 yag menyinggah masuk kt Blog Eda Nie… http://www.fizgraphic.com/      Credit to Hafizzi Aziz  http://www.lyssasecret.com /       credit to lyssa http://lisaafha.blogspot.com/    credit to lisaafha  jugak.. Jom Like Fanpage Saya..Continue Reading