Assalamualaikum Nih..nak cerita pasal Hadiah Top Komentar dari Fiza(azhafizah.com) yang aku terima minggu lepas. Tak sempat kot nak ambil gambar tu.Masa balik kerja my husband bagitau ada barang sampai.Wah..mampat je isi dalam tu.Berfikir jugak,apa yang aku beli online ek!! Rasa tak de beli pape pun online takat ni. Baru TeringatContinue Reading

Assalamualaikum First Of all,aku nak ucapkan berbanyak banyak terima kasih atas komen-komen yang diberikan pada setiap entry aku. Aku sangat menghargai setiap blogger yang datang memberi komen atau datang sebagai readers.Kerana tanpa korang,maka sepilah blog kisahsidairy ni. Mari kita terjah Top komentar Oktober 2014 http://akifimtiyaz3.blogspot.com/ http://www.azhafizah.com/ http://www.khirkhalid.com/ http://blogashalya.blogspot.com/ http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/ SallyContinue Reading

Assalamualaikum Dah lama aku tak buat special entry untuk mereka yang selalu menyokong blog aku ni. Banyak sebab yang menyebabkan aku tak boleh nak screenshot 10 top komen blog aku nie. Hari ni,ada masa sikit untuk aku upkan satu entry untuk mereka -mereka yang menghargai entry-entry aku nie. Special thanksContinue Reading

Assalamualaikum Korang ingat lagi tak entry aku sebelum pi bercuti..Tuari aku ada bagitau korang nama-nama top supporter untuk Blog aku nie..Top supporter nie adalah rakan blogger yang rajin menyinggah dan memberi komen di Blog aku..Atas usaha sama mereka..cewahhh!!..sedikit saguhati tanda kenang-kenangan untuk mereka yang terlibat. Ole -ole dari langkawi memangContinue Reading