Assalamualaikum Sharing sesuatu jugak dengan korang tentang entry nie..Di utamakan baca bagi yang sudah berumah tangga dan yang akan menamatkan zaman bujangnya..Kepada remaja yang ingin membaca tu jadikan ia sebagai ilmu dan info.. Sambil membaca x salah rase nak kongsi dengan korang kan..Terbaca dari satu page di facebook.. Ketidak suburanContinue Reading

              Selamat tengahari…ramai ke tengah online nie..al-maklum ler waktu makan nie memang ler duduknyer di meja dapur or kedai-kedai makan,cafe,ataupun yang sambung tido….opsssss… Sis xde selera nak makan la..Lately nie sakit pinggang memang kerap..Masih tak tau apekah penyebabnya..Harap-harap ade berita gembira..tapi xnk terlalu xcitedContinue Reading