10 TEMPAT MAKAN SEDAP SEKITAR JOHOR BAHRU

Lihat seharai 10 tempat makan sedap sekitar Johor Bahru ni pasti membuatkan korang akan rasa tak sabar nak mencuba semua makanannya. Di Johor ni memang banyak tempat makan menarik yang kita boleh pergi.Tetapi umi akan senaraikan 10 tempat makan menarik di Johor yang boleh korang cuba apabila korang datang keContinue Reading

Mee Udang Tanjung Langsat

Bila korang berada di Pasir Gudang, memang rugi kalau tak cari tempat makan best di pasir gudang ni.Korang wajib cuba Mee Bandung Udang selera Tanjung Langsat  Mee Bandung Udang Selera Tanjung Langsat |Mee Udang Tanjung Langsat ni dah lama dok viral kat sosial Media.Mee Bandung Udang yang orang kata sedapContinue Reading

Ateh Corner tempat makan sedap di Johor|Sekarang ni nak cari tempat makan sedap di Johor tak susah, korang google je, mesti akan jumpa restoran makanan sedap yang boleh korang terjah. Salah satu temlat makanan sedap di Skudai Johor adalah Restoran Ateh Corner. Kalau dulu Restoran Ateh Corner ni bertempat diContinue Reading