Lunch Date di Richiamo Coffee Kota Masai | Lama peram cerita dating sempena 9 tahun anniversary umi dengan babah. Kalau ikutkan nak bawak anak-anak sekali makan, tapi memandangkan Johor PKP masa tu, dan hanya 2 orang je boleh makan untuk satu meja.Jadi memang peluang la untuk umi berdating dengan babah.Continue Reading

10 TEMPAT MAKAN SEDAP SEKITAR JOHOR BAHRU

Lihat seharai 10 tempat makan sedap sekitar Johor Bahru ni pasti membuatkan korang akan rasa tak sabar nak mencuba semua makanannya. Di Johor ni memang banyak tempat makan menarik yang kita boleh pergi.Tetapi umi akan senaraikan 10 tempat makan menarik di Johor yang boleh korang cuba apabila korang datang keContinue Reading

Mee Udang Tanjung Langsat

Bila korang berada di Pasir Gudang, memang rugi kalau tak cari tempat makan best di pasir gudang ni.Korang wajib cuba Mee Bandung Udang selera Tanjung Langsat  Mee Bandung Udang Selera Tanjung Langsat |Mee Udang Tanjung Langsat ni dah lama dok viral kat sosial Media.Mee Bandung Udang yang orang kata sedapContinue Reading

Warung Wak Songkok Menu Sarapan Best | Begitulah nama kedai yang aku sempat terjah hari minggu yang lepas.Tempat sarapan pagi best di Pasir Gudang memang recommended kat sini. Nampak tak berapa hari dah peram cerita hujung minggu ni.Bukan apa, kang kalau hari-hari aku dok cerita pasal makan je, maunya korangContinue Reading

Pening nak cari tempat makan best di Pasir Gudang.Tempat yang boleh membawa seisi keluarga untuk makan sedap.Korang boleh cuba makan di Seafood Seri Bahagia Tanjung Langsat. Umi nak bawa korang semua makan seafood sambil menikmati pemandangan laut dan sekitarnya.Kalau malam lagilah nampak cantik dengan suasana malam dan lampu-lampu yang adaContinue Reading