tips kekal sihat di musim panas

Tips kekal sihat di musim panas | Seperti yang korang tahu cuaca di Malaysia sekarang ni memang panas.Bahang dia membuatkan kita rasa lemah dan tidak bermaya jika kita kekuranga air dan sebagainya. Cuaca sebegini  ada segelintirnya suka dan ada yang tidak kerana cuaca sekarang boleh terjadinya punca strok haba (heartContinue Reading

Assalamualaikum Lambat bersiaran hari ni.Masih kepenatan kenduri semalam.Actually, semalam ada buat kenduri doa selamat, kenduri arwah dan penutup hari rayadi kampung.Dan sebab tulah semalam aku tak keje…Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar, walaupun petang semalam hujan Seperti biasa, selepas kajlis mestilah kena kemas semuanya kan..penat bukan kepalang…memang best buat kenduri ni,Continue Reading

Assalamualaikum Dah lama sebenarnya aku buat Ensurvey nie,Tapi disebabkan dah lama jugak aku tak jawab survey,jadi lambat la nak cukupkan rm100…Nak tunggu sikit lagi nak cashout.. Dulu,masa ada AF,lebat jugak ensurvey bagi..cuma kalau lambat jawab,memang terlepas la.. Sekarang nie tinggal lagi sikit je dah boleh cash out..Boleh la jugak beliContinue Reading

Assalamualaikum Beberapa hari lepas,dapat kad undangan yang bagi cukup kreatif dan dari segi lain macam tak sesuai untuk di buat sebagai kad undangan..Tapi itu bagi aku la kan.. Mungkin korang pun dah agak apa yang aku ceritakan ni kan.. Dulu aku pernah dapat kad undangan macam bil api dan air..Continue Reading