Assalamualaikum Segmen 24 Jam Bloglist #29 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2018 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 15 Mac 2018, iaitu tepat jam 1.00 petang sehingga hari esok, 1.00 petang 16 Mac 2018. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+Continue Reading

Assalamualaikum Hai korang..Lama jugak tak menjoinkan diri dalam segmen blogwalking ni..Jom join ramai-ramai  Segmen Blogwalking by Miss Kepeng nak tag Mar mansor,ibu dilah dan kak mia →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum segmen: kembali ke sekolah bersama cikgu ayu Jom join segmen ni.Kepada Cikgu Ayu,teruskan usaha mendidik dengan baik.Semoga dengan adanya cikgu berkualiti,maka akan wujudlah pelajar yang terbaik. →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang..hah…kalau korang teringin nak naikkan follower dan PV,cara ni pun korang boleh amalkan jugak…So boleh jugak berkunjung ke blog yang lain. Segment : Increase Your Followers  by Shahirah →Thanks for Reading kisahsidairy.com← Contact me at :sitirohaida81@gmail.comContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺lama tau tunggu blogger HH ni nak buat segmen.So kalau korang nak join boleh je join..Just tekan je banner kat bawah ni ye Segmen Bloglist Akhir Tahun 2017 Oklah sebelum tu aku nak bercerita sedikit tentang beberapa perkara yang aku listkan di bawah..Nanti korang baca tau. BLOG KISAHSIDAIRY.COMContinue Reading