Assalamualaikum Lazada Electronics Fair -Diskaun sehingga 90 % Off | Nak war-warkan berita gembira buat korang yang sedang mencari atau ada niat nak membeli barangan elektronik dengan harga murah.Dah banyak survey tempat,tapi masih tak jumpa kedai yang menjual barangan elektrik dengan harga murah? Tak perlu susah-susah untuk mencari kerana LAZADAContinue Reading

Assalamualaikum Nak bagi berita gembira buat mommy and daddy yang ada anak di luar sana..Yang takde tu pun boleh survey untuk anak yang bakal lahir tu kan. Apa berita baik tu..Yessss…Tajuk pun dah tau kan Lazada ada sales untuk semua barangan baby..Wah..syoknya..Ada kan Parents yang dah gaji..Of courselah ada sedikitContinue Reading