Assalamualaikum Entry copy paste pada korang yang nak tahu jerk.. Kalau nak baca  cerita selanjutnya baca kat fb siti rustum AIR SERAI BERLIMAU resipi : K.Nor@SecubitGaram  (http://www.secubitgaramnor67.com/2011/08/air-serai-berlimau.html) Bahan: 1 batang serai (kalau serai yg kecik guna 2 btg) 1 biji limau kasturi 1/2 sudu besar gula ~ tambah jika nakContinue Reading

Nak cari makanan vietnam sekarang ni kat Malaysia memang tak susah mana pun.Kat sana sini dah orang jual makanan vietnam terutamanya Popia Vietnam atau dikenali dengan Vietnam Spring Roll. Baca x tajuk entry kat atas nie,Mungkin ramai yang da tahu, dan mungkin ramai yang belum tahu tentang Special popia nie.PopiaContinue Reading

Trend dunia kuih muih sekarang nie tentang apam polkadot..Kecil molek kuihnya…Bermacam corak dan rekabentuk si penggemas apam polkadot nie..Bukan polkadot ajer sekarang nie,Banyak jenis yang kite dengar tentang apam nie. Macam tu jugak KSD la,Kekadang teringin nak buat apam polkadot yang sekarang nie digilai ramai wanita2 kat luar sane.Bukan kesukaanContinue Reading