Menu Ayam Masak Kicap Dengan Rempah Mak Siti | Nak Cari Resepi Mudah dan cepat je untuk di masak.Yang penting Dak Naura boleh makan sekali. Kadang dak Naura ni cerewet sikit, nampak merah je mulalah dia taknak makan.Mulalah request nak makan nasi dengan telur kicap.Nak kata kategori Picky Eater ni,Continue Reading

resepi aneka mee

Resepi Aneka Mee Yang Mudah Untuk Disediakan | Kalau fikir pasal memasak, memang mak-mak lah yang paling buntu nak masak apa. Especially bulan ramadhan ni.Of course walaupun kita memasak macam biasa, tetapi ada jugak keinginan nak menyediakan sesuatu yang istimewa selain menu nasi dan lauk pauk biasa setiap hari. SelainContinue Reading

Resepi Menu Buka Puasa Yang Simple 2019 | Alhamdulillah dah pun memasuki Ramadhan.Bagi ibu-ibu di luar sana, mesti akan menjadi lebih sibuk kan di dapur.Yelah.Bulan biasa tak sama dengan bulan Ramadhan.Lagilah kalau ada anak-anak.   Kadang-kadang bila bulan puasa, mesti pening fikir menu buka puasa kan.Lagilah bila ada anak-anak yangContinue Reading