Assalamualaikum Hai korang☺☺ alah..petang-petang ni kan,saja je nak borak-borak pasal ranking alexa.Ada orang kata,raking alexa ni tak membantu pun dalam carrier sebagai blogger…cewahhh…. Tapi aku tak kisah samada betul atau tak,cuma bagi aku,lain orang lain pendapatnya.Cuma di sini,aku boleh tengok prestasi blog aku macam mana. Global Alexa Traffic Rank : 765,870Continue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺stress sebenarnya ni.,.tapi chill je..siapkan entry review banyak dah ni.Hadoiii..tapi cuba uruskan satu-satu..Nak buat entry review ni bukan hentam keromo je..kot salah info,habislah… Oklah..ni entry untuk chill je..wajiblah kan entry-entry santai dalam blog ni.Oklah..jomlah kita tengok naik turun blog kisahsidairy.com ni Global Alexa Traffic Rank : 762,359 Traffic RankContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺i’ m back!!! eleh..macam lama sangat je tinggalkan blog.Setahu aku semalam je takde entry terjebak.So hari ni baru melakukan tugas hakiki.Kemana? kalau korang baca entry aku di SINI , tahulah kemana aku pergi.Aku ambil cuti selama dua hari untuk jaga mak aku.And of course,aku rela cuti untuk jaga dia.SebabContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ lama dah tak check ranking alexa ni.Tapi bila check,memang dah agak,akan ada perubahan iaitu ranking makin teruk.Huishhh..Kebiasaannya kalau bercuti panjang macam tulah, Kadang ada masa tu,update,kalau takde masa tu aku biarkan je macam tu.Tapi sepanjang cuti tuari aku memang ada update dua tiga entry.Sebenarnya nak membiasakan diriContinue Reading

Assalamualaikum Hai korang☺☺ jom kita tengok ranking alexa untuk minggu ni.Jarang dah update tentang ranking alexa ni. Global Alexa Traffic Rank : 720,336 Traffic Rank in My : 6734 Ranking Alexa yang lepas : SINI Site Linking in : 584 Check Ranking Alexa korang di SINIContinue Reading