Assalamualaikum Lama dah terperap cerita ni.Kisah dari raya aidiladha tu ari lagi.Gambar pun dah basi..hahaha…Raya tuari aku tak balik kampung.Just beraya di rumah je.1st time beraya di rumah sendiri ko! kebetulan abgn ipar nak balik Johor.So berkumpul lah kami di rumah aku.Syok jadi tuan rumah.Dapat sediakan apa yang patut jugaContinue Reading

Assalamualaikum Begitulah kekdahnya bila tak sempat nak taip entry pada masa kejadian.Terpaksalah peram entry ni sampai hari ni.Yelah,bila dekat rumah memang tak sempat mana nak update blog.Bila sorang dah tidur,sorang terjaga kan..Last-last ummi dia yang takde masa nak update blog. Cerita malam hujung minggu.Nak reedem vaucher Pizza hut yang adaContinue Reading

Assalamualaikum emmm…bizi sikit hari nie..tak dpat nak blogwalking hari nie macam biasa…Ada beberapa blog je yang aku sempat singgah hari nie..aim Sorry!!!.. Oklah..Nak cerita pasal malam semalam..Semalam petang hantar adik aku ke senai..Balik terus lalu highway EDL yang baru..En.husband dah ngadu perut lapar pulak..ececeh…Lapor memanjang bujang nie sorang..Bujang ke??hehehe…jawab sendiriContinue Reading

Niat nak balik kampung minggu ni terpaksa di batalkan disebabkan aku ada kelas hari Ahad.Tapi bila pepagi buta dapat mesej kelas tu dibatalkan rasa macam sedih gila.Sedih bukan sebab kelas dibatalkan,sedih kalau tau xde kelas,hari sabtu tu aku dah balik dah.Boleh la bermalam satu hari kat rumah Mak.. Tapi nasibContinue Reading