Assalamualaikum Hai korang☺☺ Pepagi nak save the date kan..Ko dah kenapa..alah….tu hah…Online Shopping No.1 di Malaysia tu hah..Hah..meh la nak cerita sikit. Lazada Online Revolution akan mengadakan jualan yang tak masuk akal.Harga diskaun sehingga 80% tau..Uih..menarik tau.So sebab tulah aku suruh korang Save The Date!!! Korang plan lah dulu kanContinue Reading

Assalamualaiku I’m Happy !! I’m Happy…Macam tulah bila aku terima #boxofjoy dari Lazada tempohari.Ingatkan aku dikecualikan untuk menerima Hadiah yang macam poket doraemon..Bukak je box tu semua ada dalam tu..Wah…manyak syiok ooo.. Ok ni sebenarnya aku nak bagitahu sebelum aku cerita panjang dengan Box ni.Sebenarnya Lazada sedang mengadakan Online RevolutionContinue Reading

Assalamualaikum                                        11.11 Siapa kaki shopping? Siapa yang dah simpan  duit untuk shopping hari ini..So,hari ini,masa inilah yang sesuai sangat untuk korang dapatkan pelbagai barangan dengan diskaun sebanyak 95%.. What???? UP toContinue Reading